Απώλεια μαλλιών. Πληροφορίες και φάρμακα σε απευθείας σύνδεση. Μέθοδοι θεραπείας.

Φλεβοκομία και θεραπεία αλωπεκίας.

Κοινές πληροφορίες

 

Φαλάκρα, ή αλωπεκία, μερική ή ολική απώλεια μαλλιών, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το τριχωτό της κεφαλής. Η φαλάκρα μπορεί να εκτείνεται σε ολόκληρο το κεφάλι, ή μπορεί να συμβεί μόνο σε περιοχές. Οι αναγνωρισμένες αιτίες της φαλάκρας είναι οι γενετικές μεταβλητές, η γήρανση, η ασθένεια που πλήττει όλο το σώμα, τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, η ιοντίζουσα ακτινοβολία και επίσης η ανταπόκριση στα φάρμακα. Η προοδευτική απώλεια μαλλιών μπορεί να προκαλέσει έλλειψη διατροφής, προβλήματα του ενδοκρινικού συστήματος, δηλητηρίαση από την ιατρική, καθώς και διάφορες άλλες καταστάσεις.

Στη γενετική φαλάκρα, οι ρίζες των μαλλιών και οι αδένες πετρελαίου στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, αλλά και η τρίχα σταδιακά έρχεται να είναι πιο λεπτή έως ότου μόνο μερικές τρίχες της ποινής, τα μαλλιά της μούχλας συνεχίζουν να είναι. Ένα από τα πιο τυπικά είδη αποκτηθείσας φαλάκρας είναι η αρσενική φαλάκρα, η οποία εξαπλώνεται ομοιόμορφα, αρχίζοντας συνήθως με μερική τριχόπτωση στα κορυφαία ιερά μέρη καθώς και στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται ταχύτερα σε παιδιά ηλικίας άνω των τριών δεκαετιών, αν και μερικές φορές μπορεί να συμβαίνει πολύ σύντομα, επίσης πολύ νωρίς όπως οι έφηβοι μέσα. Αυτός ο τύπος γενετικής φαλάκρας μπορεί να προγραμματίσει εν μέρει τις ορμονικές τροποποιήσεις που συμβαίνουν με τη διαδικασία γήρανσης.

Τα θηλυκά έρχονται να είναι άτρωτα πολύ λιγότερο συχνά απ 'ό, τι τα παιδιά, αλλά μάλιστα απομακρύνονται από τις γενετικές που εντοπίζουν την φαλακρότητα του σχεδίου και επίσης τις μεταφέρουν στα παιδιά τους. Όταν αποκτηθούν γυναίκες, η φαλάκρα έχει τη μορφή, επηρεάζει συνήθως τα θηλυκά της εμμηνόπαυσης - δηλαδή θηλυκά ηλικίας από 45 έως και μισό αιώνα, συνιστώντας μια σύνδεση στο διαδίκτυο με ορμονικές προσαρμογές.

Πολλές συνθήκες, ειδικά εκείνες που εντοπίζονται από εκτεταμένους υψηλός πυρετός, μπορεί να δημιουργήσουν φαλάκρα. Τυφώδης υψηλή θερμοκρασία ή κόκκινη υψηλή θερμοκρασία μπορεί να δημιουργήσει απότομη απώλεια μαλλιών από το κεφάλι ή ολόκληρο το σώμα. Η προοδευτική απώλεια τρίχας μπορεί να προκληθεί από κακή διατροφή, από τις καταστάσεις του ενδοκρινικού συστήματος, από δηλητηρίαση από φάρμακα και επίσης από διάφορες άλλες καταστάσεις. Η Alopecia universalis προκαλεί μια μακροπρόθεσμη και επίσης αποτυχία των μαλλιών σε όλο το σώμα που αποτελείται από τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Ο λόγος της αλωπεκίας universalis είναι άγνωστος.

Μυκητιασικές λοιμώξεις όπως ο δακρυϊκός επεισόδιο, οι σοβαρές μικροβιακές λοιμώξεις, το απόσπασμα κατανάλωσης και επίσης τα εγκαύματα μπορεί να οδηγήσουν επιπλέον στην απώλεια μαλλιών σε επηρεασμένες θέσεις. Πολύ πρώιμη θεραπεία μερικών λοιμώξεων, ειδικά σμηγματορροϊκή δερματίτιδα - επίμονη διόγκωση του δέρματος που δημιουργεί επίσης πιτυρίδα - θα μπορούσε να κάνει καλά στην αποφυγή απώλειας μαλλιών από το τριχωτό της κεφαλής.

Οι άνθρωποι που έχουν πράγματι υποβληθεί σε σημαντικές δοσολογίες ιοντίζουσας ακτινοβολίας, όπως από το κύμα των πυρηνικών εργαλείων, συχνά τείνουν να βιώσουν στιγμιαία φαλάκρα. Η άμεση έκθεση σε ιοντίζουσα ακτινοβολία από κατασκευαστές ακτίνων Χ και επίσης διάφορα άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση καρκινικών κυττάρων μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον στιγμιαία φαλάκρα. Επιπλέον, η θεραπεία με ακτινοβολία για τα καρκινικά κύτταρα, η οποία συχνά τείνει να καταστρέψει όλα τα γρήγορα διαχωριζόμενα κύτταρα, μπορεί να προκαλέσει στιγμιαία πλήρη φαλάκρα εξαιτίας της επίδρασής της στις ρίζες των τριχών, οι οποίες αποτελούνται από πολλά από τα πιο πρόσφατα κύτταρα του σώματος.

 

 

Θεραπεία απώλειας τρίχας. Φάρμακα για τη θεραπεία της φαλάκρας. Αγοράζω απο το Ιντερνετ.

 

Rogaine

 

Το Rogaine χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση τριχόπτωσης σε άτομα που αντιμετωπίζουν αργά αδύναμα μαλλιά ή προοδευτική απώλεια μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε.

Χρήση του Rogaine όπως υποδεικνύεται από τον ιατρό σας.

Πριν από τη χρήση, καθαρίστε το τριχωτό της κεφαλής σας με ένα ελαφρύ σαμπουάν μαλλιών. Τα μαλλιά σας και το τριχωτό της κεφαλής πρέπει να είναι εντελώς στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε το Rogaine Remedy. Πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση της υπηρεσίας Rogaine. Περιμένετε περίπου 4 ώρες μετά την εφαρμογή πριν από το κολύμπι και, επίσης, μην αφήνετε το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής να εκτοξεύεται από τη βροχόπτωση μετά τη χρήση της επιλογής.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία να συνεχίσει να βρίσκεται στο τριχωτό της κεφαλής για τουλάχιστον 4 ώρες πριν τον καθαρισμό.

Περιμένετε περίπου 4 ώρες μετά την εφαρμογή πριν από το κολύμπι, καθώς επίσης και μην αφήνετε το κρανίο σας να εκτοξεύεται από τις βροχοπτώσεις μετά τη χρήση της υπηρεσίας.

Περιμένετε έως ότου η επιλογή είναι εντελώς στεγνή πριν χρησιμοποιήσετε διάφορα άλλα είδη περιποίησης μαλλιών.

Ρωτήστε την εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης σας για κάθε είδους ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Rogaine.

Καθώς και το σύστημα.

Το Rogaine είναι ένας αγγειοδιασταλτικός παράγοντας που ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών του τριχωτού της κεφαλής. Είναι εφικτό ότι επεκτείνεται τριχοειδές στο τριχωτό της κεφαλής, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των ριζών των τριχών καθώς και την ανάπτυξη της τριχοφυΐας.

 

 

Σαμπουάν μαλλιών Selsun

 

Το Selsun είναι ένα σαμπουάν μαλλιών που δημιουργήθηκε ειδικά για να ρυθμίσει την απολέπιση, το ξεφλούδισμα καθώς και τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής που σχετίζεται με την πιτυρίδα καθώς και με τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Selsun εξουσίες μακριά πιτυρίδα, καθώς αφήνει τα μαλλιά γυαλιστερά καθώς και υγιή και ισορροπημένη, ώστε να μπορείτε να δείτε τα καλύτερα σας.

Για τη θεραπεία της Σμηγματορροϊκής Δερματίτιδας, Tinea Versicolor, Dandruff και επίσης ως συμπλήρωμα στη θεραπεία της Tinea Capitis.

Οδηγίες

- Πάρτε σαμπουάν μαλλιών Selsun ειδικά όπως καθοδηγείται από το γιατρό σας. Εάν δεν κατανοήσετε αυτές τις οδηγίες, ρωτήστε τον φαρμακολόγο, την νοσοκόμα ή τον ιατρό σας για να τους διευκρινίσετε

- Σαμπουάν μαλλιών Selsun μπορεί να λαμβάνεται με ή χωρίς φαγητό.

- Για τη δόση σαμπουάν μαλλιών Selsun πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες του ιατρικού επαγγελματία.

- Είναι απαραίτητο να παίρνετε σταθερά το σαμπουάν Selsun για να αποκτήσετε ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη.

- Μην σταματάτε να λαμβάνετε σαμπουάν μαλλιών Selsun χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε με το γιατρό σας, επίσης εάν αισθάνεστε πραγματικά καλά. Επίσης, μετά την ενίσχυση των σημείων σας, μπορεί να χρειαστείτε μόνιμη θεραπεία για μάλλον χρόνο.

 

 

Propecia (η δραστική ουσία είναι το Finasteride)

 

Το Propecia (Finasteride) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών (αρσενικό μοτίβο). Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο από τους ενήλικες παιδιά. Το Propecia (Finasteride) μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των καρκινικών κυττάρων του προστάτη καθώς και της καλοήθους προστατικής υπερπλασίας.

Σε ιατρικές έρευνες η Propecia αποκαλύφθηκε ότι συνεργάζεται τόσο με τη θέση του στέμματος όσο και με τη γραμμή των μαλλιών.

Δόση και οδηγίες

Πάρτε Propecia από το στόμα με ένα ποτήρι νερό, με ή χωρίς φαγητό. Αποφύγετε τη μείωση, το σκασίρισμα ή την κατανάλωση αυτού του φαρμάκου.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας να ανησυχείτε για τη σωστή δοσολογία για εσάς.

Μέτρα ασφαλείας

Πριν από τη λήψη του Propecia, ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακείο σας εάν δεν σας αρέσει το Finasteride ή το Dutasteride. ή εάν έχετε διάφορες άλλες αλλεργικές αντιδράσεις.

Καθώς αυτό το φάρμακο μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα, τα θηλυκά που αναμένουν ή ενδέχεται να συλλάβουν δεν πρέπει να ελέγχουν αυτό το φάρμακο.

Αντενδείξεις

Το Propecia δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από θηλυκά ή νεαρά άτομα, εκτός από το γεγονός ότι οι πελάτες έχουν δείξει πραγματικά υπερευαισθησία στην Finasteride.

Πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αρνητικές επιδράσεις είναι η καλοσύνη, το ασυνήθιστο αδύναμο σημείο, η υπνηλία, η δυσκολία στην ανάπαυση, η σκοτεινή όραση, η στάση στη μύτη ή τα ζητήματα που κορυφώνονται.

Κλείστε τη χρήση του Finasteride και καλέστε επίσης τον ιατρό σας ταυτόχρονα εάν έχετε κάποια από αυτές τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες: στύση πέους που πονάει ή διαρκεί 4 ώρες ή περισσότερο, ακραίο ζάλη ή λιποθυμία.

Μια εξαιρετικά σημαντική αλλεργία συμβαίνει σπάνια.

 

 

Proscar

 

Το Proscar (Finasteride) χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (BPH) που αναφέρεται επιπρόσθετα ως καλοήθη ενίσχυση του προστάτη (BEP). Το Proscar βοηθά στη διαχείριση των σημείων και των συμπτωμάτων σας, στη μείωση της κατακράτησης του ουροποιητικού συστήματος καθώς και στη μείωση του κινδύνου που απαιτείται για τη χειρουργική επέμβαση.

Δόση καθώς και οδηγίες

Πάρτε Proscar από το στόμα με ένα ποτήρι νερό, με ή χωρίς φαγητό. Αποφύγετε τη μείωση, το σκασίρισμα ή την κατανάλωση αυτού του φαρμάκου.

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας να ανησυχείτε για την κατάλληλη δοσολογία για εσάς.

Προληπτικά μέτρα

Πριν από τη λήψη του Proscar ενημερώστε το ιατρικό σας κατάστημα ή φαρμακοποιός εάν δεν σας αρέσει το Finasteride ή το Dutasteride. ή εάν έχετε διάφορες άλλες αλλεργικές αντιδράσεις.

Καθώς αυτό το φάρμακο μπορεί να ληφθεί από το δέρμα, κυρίες που αναμένουν ή θα μπορούσαν να συλλάβουν δεν πρέπει να προσαρμόσουν αυτό το φάρμακο.

Αντενδείξεις

Το Proscar δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται από θηλυκά ή παιδιά, εκτός από το γεγονός ότι οι άνθρωποι έδειξαν πραγματικά υπερευαισθησία στην Finasteride.

 

 

Κεφάλι ισχυρή

 

Το Head Strong είναι ένα πολυβιταμινούχο, καθώς και ορυκτό, για να διατηρεί τα μαλλιά γερά, υγιή και ισορροπημένα, αλλά και γυαλιστερά.

Ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αναπτύξετε την ατομική σας δόση.

Το μάθημα φαρμάκων καθώς και τη συσκευή

Βιταμίνη C. Ένα ζωτικής σημασίας αντιοξειδωτικό, Βιταμίνη C βοηθά να διατηρήσει την εξαιρετική κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει τοξικές ουσίες από το σώμα και επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος? κάθε μία από τις οποίες βοηθάει με συμπαγή, υγιή και ισορροπημένα μαλλιά.

Η κατάλληλη απορρόφηση ασβεστίου προκαλεί αυξημένη ροή αίματος βοηθώντας να σταματήσει η αιμορραγία. Επιπλέον, το ασβέστιο διαφημίζει την αξιόπιστη λειτουργία της καρδιάς, ενώ παράλληλα ενισχύει την αποτελεσματικότητά του, καθώς και βελτιώνει τη ροή του τριχωτού της κεφαλής, επιτρέποντας επαρκή κυκλοφορία του αίματος στις ρίζες των μαλλιών.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό μέταλλο, σημαντικό για την ανάπτυξη καθώς και για την ανάπτυξη όλων των συστημάτων του σώματος.

Το Kelp αποτελείται από ιώδιο, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του σωστού χαρακτηριστικού του θυρεοειδούς. Το Kelp είναι επίσης άφθονο σε υγιείς πρωτεΐνες και επίσης κρίσιμα λίπη, τόσο εξαιρετικά για τη μεταβολική συντήρηση με τις χρήσιμες αρνητικές συνέπειες των πιο υγιεινών μαλλιών.

Σελήνιο. Συνδέεται με την κατευθυντήρια γραμμή του θυρεοειδούς, τον αδένα που παράγει πολλούς ορμονικούς παράγοντες στο σύστημα, διατηρώντας, για να αναφέρουμε μερικά μέρη από διάφορα άλλα σημεία, μεγάλη ροή του τριχωτού της κεφαλής.

Μια τρέχουσα έρευνα αποκάλυψε ότι η βιταμίνη Dsupplementation ενίσχυσε την ανάπτυξη μαλλιών σε γυμνά ποντίκια υπολογιστών. Με την ενίσχυση των κερατινοκυττάρων, τα κύτταρα που παράγουν κερατίνη, το βασικό συστατικό των μαλλιών, του δέρματος αλλά και των νυχιών, η Βιταμίνη D ενθαρρύνει την ανάπτυξη της τρίχας.

Αποκομμένο από σόγια, η λεκιθίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο που είναι μόνο ένα από τα κύρια συστατικά των αρχιτεκτονικών στοιχείων των κυττάρων. Μια μεγάλη πηγή απαραίτητων λιπών, η λεκιθίνη βοηθά το σώμα να διατηρήσει την υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη της κερατίνης.

Το γλυκόριζα έχει μια ουσία που βοηθά στη διακοπή της μετατροπής της τεστοστερόνης (η οποία τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά παράγουν στο σώμα τους) σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), μεταξύ των αιτιών της αλωπεκίας ή φαλάκρας.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η επεξεργασία με διοξείδιο του πυριτίου μείωσε την απώλεια μαλλιών. Η έλλειψη πυριτίου έχει πράγματι αποκαλυφθεί για χαμηλότερη συντήρηση των μαλλιών, του δέρματος και επίσης των νυχιών.

Το εκχύλισμα κουρκούμης έχει χρησιμοποιηθεί πραγματικά στην Αγιουρβεδική πρακτική της φαρμακευτικής αγωγής για πολλές καταστάσεις, που συνίστανται σε απώλεια μαλλιών. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του δέρματος καθώς και των συνθηκών του ήπατος, γεγονός που θεωρείται ότι επηρεάζει την υγεία και την ευεξία των ριζών της τρίχας.

Μεταξύ των επιπλέον χημικώς διακριτών ισοφλαβονών στη σόγια είναι το Equol, ένα μη στεροειδές οιστρογόνο, το οποίο λειτουργεί ως αντι-ανδρογόνο παρεμποδίζοντας τον ορμονικό παράγοντα διυδροτεστοστερόνη, βοηθώντας στην αποφυγή απώλειας μαλλιών.

 

 

Finast

 

Το Finast (Finasteride) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων τύπων αρσενικής φαλάκρας (ανδρογενετικής αλωπεκίας) σε παιδιά.

Χρήση του Finast όπως καθοδηγείται από τον ιατρό σας. Εξετάστε την ετικέτα στο φάρμακο για ακριβείς οδηγίες χρήσης.

Ένα πρόσθετο ξεχωριστό φυλλάδιο είναι άμεσα διαθέσιμο με τον Finast. Συζητήστε με τον φαρμακολόγο σας εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με αυτές τις λεπτομέρειες

Πάρτε Finast από το στόμα με ή χωρίς φαγητό.

Συνεχίστε να παίρνετε Finast και αν παρατηρήσετε την ανακαίνιση των σημείων σας. Μην χάσετε κανένα είδος δοσολογίας.

Η λήψη του Finast την ίδια στιγμή κάθε μέρα θα βοηθήσει σίγουρα το νου σας για να το πάρετε.

Φάρμακο φαρμάκων

Το Finast είναι πρόληψη της αναγωγάσης στεροειδών. Λειτουργεί ελαχιστοποιώντας την ποσότητα του ορμονικού παράγοντα διυδροτεστοστερόνη (DHT) στο σώμα. Αυτό μπορεί να εμποδίσει συγκεκριμένα είδη απώλειας τρίχας στα αρσενικά.

 

 

Αποσμητικό μαλλιών και μαλακτικό

 

Το Hair Detangler & Conditioner κάνει τα μαλλιά ομαλά, απαλά και επίσης χωρίς μπερδεμένα μαλλιά. Περιλαμβάνει λάμψη και επίσης στιλπνότητα σε εντελώς στεγνό, σκληρό και αδύναμο μαλλί. Με την ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής, κάνει τα μαλλιά άνετα και επίσης χωρίς μανταλάκια.

Ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε

Εφαρμόστε ευγενικά πάνω από το υγρό τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά μετά τον καθαρισμό των μαλλιών. αφήστε για 2 λεπτά και επίσης ξεπλύνετε.

Ιατρικό μάθημα και επίσης συσκευή

Εμπλουτισμένο με αφαιρέσεις του υποδήματος Blossom που προστατεύει τα μαλλιά ως αποτέλεσμα των καθηκόντων κλιματισμού του. Το νερό Lily καλλιεργεί και μαλακώνει τα μαλλιά.

 

 

Finpecia

 

Το Finpecia χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας (φαλάκρα των αρσενικών μοσχευμάτων), των καρκινικών κυττάρων του προστάτη, της καλοήθους προστατικής υπερπλασίας.

Τυπική χρήση

Το Finpecia είναι ένα υλικό που σταματά μοναδικά τα αποτελέσματα της άλφα-αναγωγάσης 5, το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την αποστολή συγκεκριμένων ανδρογόνων (αρσενικών ορμονικών παραγόντων). Οι ρίζες των μαλλιών και οι αδένες ιδρώτα είναι ιδιαίτερα συνειδητά ανδρογόνα: η ανάπτυξή τους ενισχύεται στον κινητό βαθμό καθώς και οι ιδρωτοποιείς αδένες δημιουργούν λίπος. Η ανάπτυξη μαλλιών σε εξαιρετική δράση εξαρτάται από τα ανδρογόνα. Το μεγαλύτερο από τα ανδρογόνα είναι τεστοστερόνη, πρέπει να μετατραπεί σε διυδροτεστοστερόνη με 5 α-αναγωγάση στα κύτταρα για να είναι σε θέση να επηρεάσει την ανάπτυξη των τριχών. Το αρσενικό με μειωμένους βαθμούς Τ 5 α-αναγωγάσης καθώς και ένα αποτέλεσμα διυδροτεστοστερόνης δεν είναι υπεύθυνοι για την αύξηση του προστάτη καθώς και την αρσενική απώλεια μαλλιών. Το Finpecia χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας (φαλάκρα των αρσενικών μοσχευμάτων), των καρκινικών κυττάρων του προστάτη, της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Προληπτικά μέτρα

Το Finpecia δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπίσει διάφορα άλλα είδη απώλειας μαλλιών, όπως η εστιακή απώλεια μαλλιών (αλωπεκία), η απώλεια της τάσης των μαλλιών, η απώλεια μαλλιών που προκαλείται από την απουσία βιταμινών καθώς και θρεπτικών συστατικών κ.ο.κ. Το Finpecia πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά για 3 και επίσης μήνες και περισσότερο για να παράγει οποιοδήποτε είδος αναγνωρίσιμου αποτελέσματος, όπως η επιβράδυνση και επίσης η διακοπή της απώλειας μαλλιών. Μετά από 6 μήνες θεραπείας μπορούν να παρατηρηθούν φρέσκα διογκωμένα μαλλιά, τα οποία αλλάζουν τα μαλλιά. Εάν η Finpecia δεν αποκαλύψει κανένα αποτέλεσμα σε διάστημα δώδεκα μηνών, η περισσότερη χρήση της είναι παράλογη.

 

 

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

 

Anti-Hair Loss Σαμπουάν μαλλιών δίνει θρεπτικά συστατικά προέλευσης καθώς και ενισχύει τα χαλασμένα μαλλιά.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε

Προσεκτικά μασάζ σαμπουάν μαλλιών θεραπείας δικαίωμα σε υγρά μαλλιά καθώς και τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε για 2-3 λεπτά και πλύνετε επίσης εκτεταμένα. Επαναλάβετε εάν χρειάζεται.

Ασφαλής χρήση σε τρίχες που δεν είναι φυσικά χρωματισμένες ή αμαυρωμένες.

 

 

Finasteride

 

Το Finasteride χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της φαλάκρας των ανδρών.

Πάρτε ένα δισκίο καθημερινά ή όπως δρομολογείται από το γιατρό σας. Αυτό το φάρμακο μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς πιάτα.

Για βέλτιστο πλεονέκτημα, πάρτε το Finasteride συχνά καθημερινά. Το Finasteride γενικά πρέπει να λαμβάνεται σε τακτική βάση για 3 μήνες για να είναι προφανή τα πλεονεκτήματα. Όταν η θεραπεία σταματήσει, κάθε τύπος κέρδους στην ποσότητα μαλλιών σίγουρα θα χυθεί.

 

 

Αναζωογονητικό Λάδι Μαλλιών

 

Το ανανεωτικό μαλλί μαλλιών αναζωογονεί τα μαλλιά με όλες τις φυσικές υγιείς πρωτεΐνες για να αποφύγει την απώλεια μαλλιών. Διαφημίζει την ανάπτυξη μαλλιών.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε

Με προσοχή μασάζ θεραπεία ακριβώς στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και να αφήσει για λίγο ή ακόμα περισσότερο πριν από τον καθαρισμό. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τακτικά. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείτε σε συνθετικά χρωματισμένα μαλλιά.

Φάρμακο φαρμάκων

Ένα ελαφρύ και επίσης μη κολλώδες οργανικό έλαιο που περνάει βαθιά δεξιά στο τριχωτό της κεφαλής για να αναζωογονεί την προέλευση των μαλλιών. Οι Thistles και οι ινδοί Gooseberry διαφημίζουν την ανάπτυξη των μαλλιών ενώ το Fenugreek καθώς και το Chickpea καλλιεργούν τα μαλλιά με όλες τις φυσικές υγιείς πρωτεΐνες για να σταματήσουν την απώλεια μαλλιών. Το Neem και το δέντρο Bael ελέγχουν σωστά τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής.

 

 

Κρέμα τριχόπτωσης

 

Η Κρέμα Τριχόπτωσης είναι μια κλινικά εμφανής Αγιουρβεδική απώλεια της αποφυγής τρίχας και επίσης η φόρμουλα ανανέωσης.

Η απώλεια της λοσιόν για τα μαλλιά είναι κλινικά επιβεβαιωμένη για:

- Ενισχύστε το αναγεννητικό (ενεργειακό) στάδιο του κύκλου ανάπτυξης μαλλιών

- Προκαλούν γρήγορη αναπαραγωγή κυττάρων ινών τρίχας

- Ενισχύστε την αντοχή σε εφελκυσμό των μαλλιών καθώς και ενισχύει το πάχος της τρίχας

Αυτή η φυσική φόρμουλα καινοτομίας, η οποία διαχειρίζεται την απώλεια μαλλιών χωρίς αρνητικές επιπτώσεις, καταλήγει να είναι η φυσική επιλογή πολλών καταναλωτών παγκοσμίως.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε

Προσεκτικά μασάζ θεραπεία η λοσιόν κατευθείαν στο τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα. Καλύψτε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, συστατικό ανά συνιστώσα. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε τη νύχτα. Πλένετε νωρίς το πρωί, αν προτιμάτε. Χρήση καθημερινά. Σε κατάσταση ακραίας απώλειας μαλλιών, χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα.

Ενισχύει το αναγεννητικό (ενεργειακό) στάδιο του κύκλου ανάπτυξης μαλλιών και παράγει επίσης γρήγορη αναπαραγωγή των κυττάρων ινών τρίχας καθώς επίσης ενισχύει τελικά την εφελκυστική αντοχή των μαλλιών καθώς και ενισχύει το πάχος της τρίχας.

 

 

Finax

 

Το Finax χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων τύπων αρσενικών φαλάκων (ανδρογενετική αλωπεκία) σε παιδιά.

Χρησιμοποιήστε το Finax όπως καθοδηγείται από το γιατρό σας. Επιθεωρήστε την ετικέτα στο φάρμακο για ακριβείς οδηγίες εφαρμογής.

Ένα πρόσθετο φυλλάδιο προσώπων προσφέρεται με τη Finax. Μιλήστε στο φαρμακοποιό σας εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτές τις λεπτομέρειες

Πάρτε το Finax από το στόμα με ή χωρίς φαγητό.

Συνεχίστε να λαμβάνετε το Finax και αν δείτε την ανανέωση των σημείων σας. Μην παραλείψετε καμία δόση.

Η λήψη του Finax την ίδια ακριβώς ώρα καθημερινά θα βοηθήσει σίγουρα το νου σας για να το πάρετε.

Το Finax είναι πρόληψη της αναγωγάσης στεροειδών. Λειτουργεί ελαχιστοποιώντας την ποσότητα του ορμονικού παράγοντα διυδροτεστοστερόνη (DHT) στο σώμα. Αυτό μπορεί να εμποδίσει συγκεκριμένα είδη απώλειας τρίχας στα αρσενικά.

 

Main page || Site Map