Pierderea parului. Informații și medicamente online. Metode de tratament.

Baldness și vindecarea alopecie.

Informații obișnuite

 

Baldness, sau alopecie, o pierdere parțială sau totală a părului, care are un impact major asupra scalpului. Baldness-ul ar putea pune capăt întregului cap, sau s-ar putea întâmpla doar în zone. Cauzele genetice recunoscute ale pleoapei constau în variabile genetice, îmbătrânire, afecțiuni care afectează întregul corp, probleme ale scalpului, radiații ionizante și, de asemenea, răspunsul la medicamente. Căderea progresivă a părului poate fi declanșată de lipsa de nutriție, de problemele sistemului endocrin, de otrăvirea medicamentului, precum și de alte condiții diferite.

În cheila genetică, rădăcinile părului și, de asemenea, glandele de ulei din scalp se degradează și, de asemenea, părul progresiv devine mai subțire până la doar câteva perechi de pene, părul pufos continuă să fie. Unul dintre cele mai tipice tipuri de chelie dobândită este chelie de tip masculin, care se răspândește uniform, de obicei începând cu o pierdere parțială a părului în locurile sfinte de sus, precum și pe coroana capului. Această problemă se manifestă cel mai frecvent la băieți de peste trei decenii, deși uneori ar putea avea loc prea curând, de asemenea foarte devreme ca și adolescenții de vârstă mijlocie. Acest tip de chelie de genetică ar putea programa parțial modificările hormonale care merg împreună cu procedura de îmbătrânire.

Femelele sunt mult mai puțin frecvente decât bărbații, dar ele lăiește genetica care identifică chelie de model și, de asemenea, le transmit copiilor lor. Atunci când femeile dobândite formează chelie, are, de obicei, influența asupra femeilor menopauze - adică a femeilor cu vârste cuprinse între 45 și jumătate de vechi, recomandând un link web la ajustări hormonale.

Numeroase condiții, în special cele identificate de febrele înalte, ar putea crea chelie. Temperatura ridicată a tiphoidului sau temperatura ridicată a stacojilor pot determina o pierdere bruscă a părului de la cap sau de la întregul corp. Căderea progresivă a părului poate fi declanșată de alimentația necorespunzătoare, de condițiile sistemului endocrin, de otrăvirea medicamentelor și, de asemenea, de alte condiții diferite. Alopecia universalis declanșează un lung și, de asemenea, eșecul părului de-a lungul întregului corp, format din sprâncene și, de asemenea, genele. Motivul pentru alopecia universalis este neidentificat.

Infecțiile fungice cum ar fi viermele, infecțiile microbiene grave, abcesul de consum și, de asemenea, arsurile ar putea duce, în plus, la pierderea părului în locații influențate. Terapia foarte devreme a unor infecții, în special dermatitele seboreice - umflarea persistentă a pielii care, de asemenea, creează matreata - ar putea face bine pentru a evita pierderea părului de pe scalp.

Persoanele care au fost efectiv supuse unor doze substanțiale de radiații ionizante, ca de la creșterea instrumentelor nucleare, tind adesea să experimenteze cheila momentană. Expunerea directă la radiațiile ionizante de la producătorii de raze X și, de asemenea, diverse alte instrumente folosite pentru a face față celulelor canceroase ar putea crea, de asemenea, o chelie momentană. În plus, tratamentul cu radiații pentru celulele canceroase, care de multe ori tinde să distrugă toate celulele care separă rapid, ar putea declanșa chelie de moment, datorită impactului asupra rădăcinilor părului, care constă în mai multe dintre cele mai actuale celule din organism.

 

 

Tratamentul pentru căderea părului. Medicamente pentru cura de căldură. Cumpara online.

 

Rogaine

 

Rogaine este utilizată pentru regenerarea părului la persoanele care se confruntă cu încetinirea încețoșată a părului sau pierderea progresivă a părului pe partea superioară a capului.

Exact cum să utilizați.

Utilizați Rogaine ca fiind dirijată de către medicul dumneavoastră.

Înainte de utilizare, curățați scalpul cu un șampon ușor de păr. Parul și, de asemenea, scalpul trebuie să fie complet uscate înainte de a utiliza Remediu Rogaine. Spălați-vă mâinile după ce ați folosit serviciul Rogaine. Așteptați aproximativ 4 ore după aplicare înainte de înot și, de asemenea, nu permiteți scalpului să se scurgă din precipitații după ce ați utilizat opțiunea.

Permiteți serviciului să continue să se afle pe scalp timp de cel puțin 4 ore înainte de curățare.

Așteptați aproximativ 4 ore după aplicarea înainte de înot, precum și nu permiteți scalpului să se scurgă din precipitații după ce ați utilizat serviciul.

Așteptați până când opțiunea este complet uscată înainte de a utiliza diverse alte articole de tratare a părului.

Adresați-vă companiei de îngrijire medicală orice fel de îngrijorare pe care ați putea avea-o cu privire la modul de utilizare a lui Rogaine.

Curs de Medicină și Sistem.

Rogaine este un vasodilatator care stimulează dezvoltarea părului scalpului. Este posibil ca aceasta să se extindă capilar în scalp, ceea ce ar putea spori caracterul rădăcinilor părului, precum și dezvoltarea părului scalpului.

 

 

Șampon de păr pentru Selsun

 

Selsun este un sampon pentru păr care a creat în mod specific pentru a regla scalpul, scârțâitul, precum și mâncărimea scalpului asociată cu matreata, precum și dermatita seboreică. Selsun îndepărtează matreata și lasă părul lucios, precum și sănătos și echilibrat, astfel încât să puteți arăta cele mai bune.

Pentru tratamentul Dermatitei Seboroice, Tinea Versicolor, Dandruff și, de asemenea, ca o completare în terapia Tinea Capitis.

Instrucțiuni

- Luați șampon de păr de la Selsun în mod special așa cum vă călăuzește medicul. Dacă nu înțelegeți aceste instrucțiuni, întrebați-vă farmacologul, asistenta medicală înregistrată sau medicul specialist pentru a le clarifica

- Șamponul Selsun pentru păr poate fi luat cu sau fără alimente.

- Pentru doza de șampon Selsun pentru păr trebuie să urmați instrucțiunile medicului specialist.

- Este esențial să luați șamponul Selsun Hair în mod consecvent pentru a obține unul dintre cele mai profitabile.

- Nu renunțați la administrarea samponului Selsun Hair fără să discutați inițial cu medicul dumneavoastră, de asemenea, dacă vă simțiți bine. De asemenea, după amplificarea semnelor, este posibil să aveți nevoie de terapie constantă pentru mai mult timp.

 

 

Propecia (substanța activă este Finasterida)

 

Propecia (Finasteride) este folosită pentru a face față pierderii părului (model masculin). Trebuie folosit doar de tipii adulți. Propecia (Finasteride) poate fi de asemenea folosită pentru a trata celulele cancerului de prostată, precum și hiperplazia benignă de prostată.

În cercetările medicale Propecia a fost dezvăluită să lucreze atât cu locația coroanei, cât și cu linia parului.

Doză și instrucțiuni

Luați Propecia pe gură cu un pahar de apă, cu sau fără alimente. Preveniți reducerea, tăierea sau consumarea acestui medicament.

Consultați-vă medicul îngrijorându-vă de dozajul corect pentru dumneavoastră.

Măsuri de siguranță

Înainte de a lua Propecia, informați-vă medicul sau magazinul de medicamente dacă nu vă place Finasteride sau Dutasteride; sau dacă aveți diverse alte reacții alergice.

Deoarece acest remediu poate fi absorbit de piele, femeile care se așteaptă sau ar putea să-și conceapă nu trebuie să controleze acest medicament.

Contraindicații

Propecia nu trebuie utilizată de femele sau tineri în plus față de faptul că clienții au prezentat efectiv un răspuns de hipersensibilitate la Finasteride.

Efecte adverse fezabile

Unul dintre cele mai tipice efecte negative îl reprezintă umezeala, un punct slab slăbit, somnolență, dificultăți de odihnă, viziune obscură, nas în picături sau probleme care culminează.

Renunțați la utilizarea Finasteride și, de asemenea, apelați-vă la medicul dumneavoastră în același timp dacă aveți oricare dintre aceste efecte adverse majore: erecția penisului care durează sau durează 4 ore sau mai mult, durere extremă sau leșin.

O alergie extrem de semnificativă se întâmplă rar.

 

 

Proscar

 

Proscar (Finasteride) este folosit pentru a face față hiperplaziei benigne de prostată (BPH), denumită în plus o îmbunătățire benignă a prostatei (BEP). Proscar vă ajută să vă administrați semnele și simptomele, diminuați retenția sistemului urinar și reduceți riscul de a solicita procedura chirurgicală.

Doză și instrucțiuni

Luați Proscar pe gură cu un pahar de apă, cu sau fără alimente. Preveniți reducerea, tăierea sau consumarea acestui medicament.

Consultați-vă medicul specialist îngrijorându-vă doza potrivită pentru dumneavoastră.

Masuri preventive

Înainte de a lua Proscar, informați-vă medicul sau magazinul de medicamente dacă nu vă place Finasteride sau Dutasteride; sau dacă aveți diverse alte reacții alergice.

Deoarece acest remediu poate fi luat în piele, doamnele care se așteaptă sau ar putea să-și conceapă nu trebuie să ajusteze acest medicament.

Contraindicații

Proscar nu trebuie să fie utilizat de femele sau copii, pe lângă faptul că oamenii au prezentat efectiv un răspuns de hipersensibilitate la Finasteride.

 

 

Capul puternic

 

Head Strong este o formulă multivitaminică și minerală pentru a menține părul solid, sănătos și echilibrat și, de asemenea, lucios.

Cum să vă folosiți

Consultați-vă medicul pentru a vă dezvolta doza individuală.

Curs de Medicină și Dispozitiv

Vitamina C. Un vitamin anti-oxidant vital, vitamina C ajuta la mentinerea circulatiei excelente a sangelui, curata substantele toxice din organism si, de asemenea, imbunatateste sistemul imunitar al corpului; fiecare dintre care asistă cu păr solid, sănătos și echilibrat.

O absorbție adecvată a calciului duce la creșterea fluxului de sânge prin asistarea stopării hemoragiilor. Calcium în plus promovează funcționarea fiabilă a inimii și, de asemenea, sporește eficiența, precum și îmbunătățește curgerea scalpului, permițând suficientă circulație a sângelui la rădăcinile părului.

Zincul este un mineral important, important pentru dezvoltarea și creșterea tuturor sistemelor corporale.

Kelp constă din iod, care ajută la păstrarea caracteristicilor corecte ale tiroidei. Kelp este, de asemenea, abundent în proteine ​​sănătoase și, de asemenea, în grăsimi cruciale, ambele excepționale pentru întreținerea metabolică, cu efectele negative benefice ale părului mai sănătos.

Seleniu. Asociat cu ghidul tiroidian, glanda care produce numeroși agenți hormonali chiar în sistem, păstrând, pentru a numi câteva o mulțime de alte puncte, un mare scalp.

O cercetare curenta a aratat ca extinderea vitaminei Dsupplementation a stimulat dezvoltarea parului in soareci goi de calculator. Prin stimularea keratinocitelor, celulele care produc keratina, componenta cheie a părului, a pielii și, de asemenea, a unghiilor, Vitamina D motivează dezvoltarea părului stimulată.

Stemmed din soia, lecitina este un fosfolipid care este doar una dintre componentele majore ale elementelor arhitecturale ale celulelor. O resursă mare de grăsimi necesare, lecitina ajută organismul să mențină dezvoltarea sănătoasă și echilibrată a keratinei.

Licorice are o substanță care ajută la stoparea conversiei testosteronului (pe care bărbații și femeile îl generează în organism) la dihidrotestosteron (DHT), printre cauzele principale ale alopeciei sau chelie de model.

Cercetările au arătat că tratamentul cu silice a redus pierderea părului. Lipsa de siliciu a fost de fapt descoperită pentru o întreținere mai scăzută a părului, a pielii și, de asemenea, a unghiilor.

Extractul de curcuma a fost de fapt utilizat în practica ayurvedică de medicamente pentru numeroase stări, constând în pierderea parului. Este folosit pentru a face față infecțiilor pielii, precum și afecțiunilor hepatice, care se crede că influențează sănătatea și sănătatea rădăcinilor părului.

Printre isoflavoanele extra solare distincte din soia este Equol, un estrogen nesteroidian, care funcționează ca un antiandrogen prin obstrucția agentului hormonal dihidrotestosteron, ajutând la evitarea pierderii părului.

 

 

Finast

 

Finast (Finasteride) este utilizat pentru a trata anumite tipuri de chelie de tip masculin (alopecia androgenică) la băieți.

Folosirea Finast este ghidată de medicul dumneavoastră profesionist. Examinați eticheta pe medicamente pentru direcții precise de aplicare.

O broșură individuală adăugată este disponibilă cu Finast. Discutați cu farmacologul dvs. dacă aveți îngrijorări cu privire la aceste detalii

Luați Finast pe gură cu sau fără alimente.

Rămâneți să luați Finast și dacă observați renovarea semnelor. Nu pierdeți nici un fel de doze.

Luând Finast în același timp în fiecare zi, vă va ajuta cu siguranță să vă țineți minte.

Curs de Medicină

Finast este o prevenire a reductazei steroizi. Funcționează prin minimizarea cantității de agent hormonal dihidrotestosteron (DHT) din organism. Acest lucru ar putea împiedica anumite tipuri de pierdere a părului la bărbați.

 

 

Îndepărtarea părului și balsamul

 

Hair Detangler & Conditioner face părul neted, moale și, de asemenea, fără incurcare. Acesta include luciu și, de asemenea, luciu pentru a se usca complet, aspru, precum si parul slab. Prin hidratarea scalpului de par, face părul convenabil și, de asemenea, fără incurcare.

Exact cum să vă folosiți

Aplicați cu amabilitate asupra părului scalp și părului după curățarea părului; lăsați timp de 2 minute și clătiți, de asemenea.

Curs de Medicină și, de asemenea, Dispozitiv

Îmbogățit cu înlăturarea blănii de încălțăminte care protejează părul ca urmare a sarcinilor sale de condiționare; Apa Lily hrănește și înmoaie părul.

 

 

Finpecia

 

Finpecia este folosită pentru terapia alopeciei androgenetice (chelie de tip masculin), celulelor cancerului de prostată, hiperplaziei benigne de prostată.

Utilizare tipică

Finpecia este un material care oprește în mod unic rezultatele 5 alfa-reductazei, enzima responsabilă de sarcina androgenelor specifice (agenți hormonali masculini). Rădăcinile părului și, de asemenea, glandele sudoripare sunt androgenii conștienți în mod special: dezvoltarea acestora este stimulată la gradul mobil, precum și glandele sudoripare care produc grăsime. Dezvoltarea părului în acțiune excelentă depinde de androgeni. Cel mai mare dintre androgeni este testosteronul, trebuie transformat în dihidrotestosteron cu 5 a-reductază în celule pentru a putea afecta dezvoltarea părului. Bărbații cu grade reduse de T5 a-reductază, precum și un rezultat de dihidrotestosteron nu sunt responsabili de mărirea prostatei, precum și de pierderea masculului de păr. Finpecia este utilizată în terapia alopeciei androgenetice (chelie de tip masculin), celulelor cancerului de prostată, hiperplaziei benigne de prostată.

Masuri preventive

Finpecia nu poate fi utilizată pentru a trata diverse alte tipuri de pierdere a părului, cum ar fi pierderea focală a părului (alopecia), pierderea tensiunii de păr, pierderea părului declanșată de absența vitaminelor, precum și a substanțelor nutritive și așa mai departe. Finpecia trebuie să fie luat zilnic timp de 3 și, de asemenea, luni, precum și mai mult timp pentru a genera orice fel de rezultate recunoscute, cum ar fi încetinirea și, de asemenea, întreruperea pierderii de păr. După 6 luni de terapie, părul proaspăt expandat poate fi văzut care schimba părul. Dacă Finpecia nu dezvăluie niciun rezultat pe parcursul a douăsprezece luni, utilizarea sa mai multă nu este rezonabilă.

 

 

Șampon pentru pierderea părului

 

Anti-Hair Loss Șamponul de păr oferă substanțe nutritive de origine, precum și întărește părul deteriorat.

Exact cum să utilizați

Îndepărtați cu atenție samponul pentru păr de terapie în părul umed, precum și pe scalp. Se lasă timp de 2-3 minute și se spală, de asemenea, extensiv. Repetați dacă este necesar.

Sigur să se folosească pe păr natural sau colorat.

 

 

finasteride

 

Finasterida este utilizată pentru a trata cheala de tip masculin.

Luați un comprimat zilnic sau însoțit de medicul dumneavoastră. Acest medicament ar putea fi luat cu sau fără vase.

Pentru un avantaj optim, luați Finasteride frecvent zilnic. Finasterida trebuie administrată în mod regulat timp de 3 luni pentru ca avantajele să fie evidente. Când terapia este abandonată, orice tip de câștig în cantitatea de păr va fi cu siguranță eliminată.

 

 

Ulei de păr revitalizant

 

Renewing Hair Oil stimuleaza parul cu proteine ​​naturale sanatoase pentru a evita pierderea parului. Ea promovează dezvoltarea părului.

Exact cum să utilizați

Îndepărtați cu atenție terapia chiar în păr și, de asemenea, pe scalp, precum și lasă-i puțin sau mai mult înainte de curățare. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați în mod regulat. Sigur să se folosească pe păr sintetic sau permeabil.

Curs de Medicină

Un ulei organic ușor și, de asemenea, non-lipicios, care trece prin dreptul adânc în scalp pentru a cultiva originile părului. Thistles și, de asemenea, Indian Gooseberry promovează dezvoltarea părului în timp ce Fenugreek și Chickpea hrănesc părul cu proteine ​​naturale sănătoase pentru a opri pierderea părului. Neem și, de asemenea, Tree Bael controlează în mod corespunzător mâncărime scalpului.

 

 

Îngrijirea părului

 

Crema de pierdere a parului este o pierdere ayurvedică prezentată clinic de evitare a părului și, de asemenea, formula de re-creștere.

Pierderea lotiunii pentru par este verificata clinic pentru:

- Sporiți etapa anagenică (Energetică) a ciclului de dezvoltare a părului

- Creșterea rapidă a celulelor din fibre de păr

- Îmbunătățește rezistența la tracțiune a părului și mărește grosimea părului

Această formulă naturală de inovare, care gestionează pierderea părului fără efecte negative, a devenit în prezent opțiunea naturală a mai multor consumatori din întreaga lume.

Exact cum să utilizați

Terapie cu atenție terapia cu lotiune direct în scalp folosind vârfurile degetelor. Acoperiti intreaga scalp, componente pe componente. Pentru cele mai bune rezultate, plecați peste noapte. Spălați dimineața devreme, dacă doriți. Utilizați zilnic. În cazul unei pierderi extreme de păr, utilizați de două ori pe zi.

Îmbunătățește stadiul anagenic (Energetic) al ciclului de dezvoltare a părului și generează, de asemenea, reproducerea rapidă a celulelor din fibră de păr, precum și, în cele din urmă, sporește rezistența la tracțiune a părului și îmbunătățește grosimea părului.

 

 

Finax

 

Finax este utilizat pentru a trata anumite tipuri de chelie de tip masculin (alopecia androgenică) la băieți.

Utilizați Finax ca fiind ghidat de medicul dumneavoastră. Inspectați eticheta pe medicamente pentru direcții precise de aplicare.

O broșură personală suplimentară este oferită împreună cu Finax. Vorbiți farmacologului dvs. dacă aveți întrebări cu privire la aceste detalii

Luați Finax pe cale orală cu sau fără alimente.

Rina pentru a lua Finax, de asemenea, daca veti vedea renovarea semnelor. Nu pierdeți nici un fel de doze.

Luând Finax exact în același timp zilnic, cu siguranță vă veți ajuta să aveți în vedere acest lucru.

Finax este o prevenire a reductazei steroizi. Funcționează prin minimizarea cantității de agent hormonal dihidrotestosteron (DHT) din organism. Acest lucru ar putea împiedica anumite tipuri de pierdere a părului la bărbați.

 

Main page || Site Map