Izguba las. Informacije in zdravila na spletu. Metode zdravljenja.

Ćelavost in alopecija zdravljenje.

Skupne informacije

 

Ćelavost ali alopecija, delna ali popolna izpadanje las, ki močno vplivajo na lasišče. Plešavost lahko povzroči celo glavo ali se lahko zgodi samo na območjih. Priznane vzroke plešavosti sestavljajo genetske spremenljivke, staranje, bolezen, ki vpliva na celotno telo, težave s lasiščem, ionizirajoče sevanje in tudi odziv na zdravila. Progresivno izpadanje las lahko sprožijo pomanjkanje prehrane, težave z endokrinim sistemom, zastrupitev z zdravili in tudi druga stanja.

V genetski plešavosti se korenine las in tudi oljne žleze v lasišču razgrajujejo, lasje pa postopoma postajajo tanjši, dokler ne ostanejo le še nekaj dlačic, puhastih las. Ena najpogostejših oblik pridobljene plešavosti je moška plešavost, ki se enakomerno širi, običajno se začne z delnim izpadanjem las na najvišjih svetih mestih in na glavi glave. Ta težava se najpogosteje pojavlja pri moških, starejših od treh desetletij, čeprav se včasih zgodi, da se zgodi prezgodaj, prav tako zgodaj sredi najstniških let. Ta vrsta genetike plešavost lahko deloma razporedite na hormonske spremembe, ki se spreminjajo s postopkom staranja.

Ženske so mnogo manj pogosto brez las, kot fantje, vendar pa imajo genetiko, ki identificira vzorec plešavosti in jih prenese na svoje otroke. Ko se ženske spopadajo z vzorcem, se običajno pojavijo ženske v starosti od 45 do pol stoletja in priporočajo spletno povezavo s hormonskimi prilagoditvami.

Številni pogoji, zlasti tisti, ki so jih prepoznali razširjeni visoki vročini, lahko povzročijo plešavost. Tifus visoke temperature ali škrlatna visoka temperatura lahko povzroči nenadno izgubo las iz glave ali celotnega telesa. Progressive izpadanje las se lahko sproži zaradi slabe prehrane, pogojev endokrinega sistema, zastrupitve z zdravili in tudi drugih pogojev. Alopecia universalis sproži dolgotrajno in tudi neuspešno dlak na celotnem telesu, ki ga sestavljajo obrvi in ​​tudi trepalnice. Razlog za alopecijo universalis je neznan.

Glivične okužbe, kot so lišajoča ličinka, resne mikrobne okužbe, okužba zaradi uživanja in tudi opekline, lahko dodatno povzročijo izpadanje las pod vplivom lokacij. Zelo zgodnje zdravljenje nekaterih okužb, zlasti seboroični dermatitis - vztrajno otekanje kože, ki prav tako povzroča prhljaj, se lahko dobro izogne ​​izgubi las z lasišča.

Ljudje, ki so bili dejansko izpostavljeni obsežnim odmerkom ionizirajočega sevanja, kot posledica nenadnega nuklearnega orodja, pogosto težijo k trenutni plešavosti. Neposredna izpostavljenost ionizirajočemu sevanju s strani proizvajalcev rentgenskih žarkov in tudi druga orodja, ki se uporabljajo za zdravljenje rakavih celic, lahko dodatno povzročijo trenutno plešavost. Poleg tega lahko zdravljenje rakavih celic, ki pogosto uniči vse hitro ločujoče celice, sproži hitro popolno plešavost zaradi vpliva na korenine las, ki so sestavljene iz več ene od najnovejših celic v telesu.

 

 

Zdravljenje izpadanja las. Zdravila za zdravljenje plešavosti. Kupiti na spletu.

 

Rogaine

 

Rogaine se uporablja za oglaševanje rasti las pri ljudeh, ki se počutijo počasi redčijo lase ali progresivno izgubijo dlake na vrhu glave.

Točno kako izkoristiti.

Uporabite Rogaine, kot ga je posredoval vaš zdravnik.

Pred uporabo očistite lasišče z lahkim šamponom za lase. Vaši lasje in lasišče morajo biti popolnoma suhi pred uporabo zdravila Rogaine Remedy. Pranje rok po uporabi storitve Rogaine. Počakajte približno 4 ure po nanosu pred kopanjem, prav tako pa ne omogočite, da lasišče splavi po dežju po uporabi možnosti.

Omogočite, da bo storitev še naprej na lasišču vsaj 4 ure pred čiščenjem.

Počakajte približno 4 ure po nanosu pred kopanjem, prav tako pa ne dovolite, da lasišče splavi po dežju po uporabi.

Počakajte, da je možnost popolnoma suha pred uporabo drugih predmetov za zdravljenje las.

Vprašajte svojega zdravstvenega podjetja o kakršnih koli skrbi, ki bi jih morda imeli v zvezi s tem, kako uporabiti Rogaine.

Medicinski tečaj in sistem.

Rogaine je vazodilatator, ki pospešuje razvoj lasnih las. Možno je, da razširi kapilar v lasišču, kar lahko poveča značilnost korenin las in spodbudi razvoj las na lasišču.

 

 

Šampon za lase Selsun

 

Selsun je šampon za lase, ki je posebej oblikovan za uravnavanje luščenja, luščenja in srbenja lasišča, povezanega s prhljajem in seboreičnim dermatitisom. Selsun oddaja prhljaj in pušča lase sijajne in zdrave ter uravnotežene, tako da lahko izgledate najboljše.

Za zdravljenje seboroičnega dermatitisa, Tinea Versicolor, prhljaja in tudi kot dopolnilo v terapiji Tinea Capitis.

Navodila

- Vzemite šampon Selsun za lase posebej, kot ga vodi zdravnik. Če teh navodil ne razumete, se posvetujte s farmakologom, medicinsko sestro ali zdravnikom, da vam jih pojasni.

- Selsun šampon za lase lahko jemljete s hrano ali brez nje.

- Za odmerek šampona Selsun Hair mora slediti navodilom njegovega zdravnika.

- Pomembno je, da Selsun Hair šampon vzamete dosledno, da boste pridobili enega od največjih dobičkov.

- Ne prenehajte jemati šampona Selsun Hair brez začetnega pogovora z zdravnikom, tudi če se resnično dobro počutite. Tudi po tem, ko se vaši znaki okrepijo, boste morda potrebovali stalno terapijo.

 

 

Propecia (zdravilna učinkovina je Finasteride)

 

Propecia (Finasteride) se uporablja za zdravljenje izgube las (moški vzorec). Uporabljajo ga samo odrasli fantje. Propecia (Finasteride) se lahko uporablja tudi za zdravljenje rakavih celic prostate in tudi benigne hiperplazije prostate.

V medicinskih raziskavah se je pokazalo, da Propecia deluje tako na mestu krošnje kot tudi na liniji las.

Odmerek in tudi navodila

Zdravilo Propecia jemljite z usti s kozarcem vode, s hrano ali brez nje. Preprečite zmanjševanje, stiskanje ali uživanje tega zdravila.

Posvetujte se z zdravnikom in skrbite za pravilen odmerek za vas.

Varnostni ukrepi

Pred jemanjem zdravila Propecia obvestite svojega zdravnika ali trgovino z drogami, če vam ni všeč Finasterid ali Dutasterid; ali če imate druge alergijske reakcije.

Ker se to zdravilo lahko vpije v kožo, samice, ki pričakujejo ali bi lahko zanosile, ne smejo nadzorovati tega zdravila.

Kontraindikacije

Propecije ne smejo uporabljati samice ali mladostniki, poleg tega, da jih bolniki, ki so pokazali odziv na preobčutljivost na zdravilo Finasteride, poleg tega ne uporabljajo.

Izvedljivi škodljivi učinki

Eden najpogostejših negativnih učinkov so malenkosti, redke šibke točke, zaspanost, težave pri počitku, zakrita vida, kapljanje nosu ali težave, ki se pojavijo.

Prenehajte uporabljati Finasteride in hkrati pokličite svojega zdravnika, če imate katerega od teh glavnih neželenih učinkov: erekcija penisa, ki boli ali traja 4 ure ali dlje, ekstremna omotica ali omedlevica.

Izjemno pomembna alergija se redko zgodi.

 

 

Proscar

 

Proscar (Finasteride) se uporablja za zdravljenje benigne hiperplazije prostate (BPH), ki jo imenujemo tudi benigna okrepitev prostate (BEP). Zdravilo Proscar pomaga pri obvladovanju vaših znakov in simptomov, zmanjšuje zadrževanje sečil in zmanjšuje nevarnost, da boste potrebovali kirurški poseg.

Odmerek in navodila

Zdravilo Proscar vzemite v usta s kozarcem vode, s hrano ali brez nje. Preprečite zmanjševanje, stiskanje ali uživanje tega zdravila.

Posvetujte se z zdravnikom, ki vas skrbi za ustrezen odmerek.

Preventivni ukrepi

Pred uporabo zdravila Proscar obvestite svojega zdravnika ali trgovino z drogami, če vam ni všeč Finasterid ali Dutasterid; ali če imate druge alergijske reakcije.

Ker lahko to zdravilo prevzame koža, ženske, ki pričakujejo ali bi lahko spočele, tega zdravila ne smejo prilagajati.

Kontraindikacije

Proscarja ne smejo uporabljati samice ali otroci, poleg tega, da ljudje, ki so dejansko pokazali odziv na preobčutljivost za Finasterid, ne uporabljajo.

 

 

Močna glava

 

Head Strong je multivitaminska in mineralna formula, ki ohranja lase trdne, zdrave in uravnotežene.

Kako uporabiti

Posvetujte se z zdravnikom, da razvijete svoj individualni odmerek.

Tečaj zdravil in naprava

Vitamin C. Pomemben antioksidant, vitamin C pomaga ohranjati odlično cirkulacijo krvi, očisti strupene snovi iz telesa in krepi imunski sistem telesa; vsaka od njih pomaga pri trdnih, zdravih in uravnoteženih laseh.

Ustrezna absorpcija kalcija povzroči povečan pretok krvi, saj pomaga preprečevati krvavitev. Kalcij dodatno oglašuje zanesljivo delovanje srca in tudi povečuje učinkovitost, prav tako pa povečuje pretok lasišča, kar omogoča zadosten pretok krvi do korenin las.

Cink je pomemben mineral, pomemben za razvoj in rast vseh telesnih sistemov.

Kelp je sestavljen iz joda, ki pomaga ohranjati pravilno delovanje ščitnice. Kelp je tudi bogat z zdravimi beljakovinami in tudi ključnimi maščobami, ki sta izjemna za vzdrževanje presnove z koristnimi negativnimi učinki bolj zdravih las.

Selen. Povezan s smernicami ščitnice, žleze, ki proizvaja številne hormonske dejavnike, v sistem, pri čemer ohrani, da navedemo nekaj različnih drugih točk, velik pretok lasišča.

Aktualna raziskava je pokazala, da je dopolnjevanje vitamina D povečalo razvoj las pri golih računalniških miših. Z okrepitvijo keratinocitov, celic, ki proizvajajo keratin, ključno sestavino las, kože in tudi nohtov, vitamin D spodbuja razvoj las.

Lecitin je iz soje, fosfolipid, ki je le ena od glavnih komponent arhitekturnih elementov celic. Velik vir potrebnih maščob, lecitin pomaga telesu ohraniti zdrav in uravnotežen razvoj keratina.

Licorice ima snov, ki pomaga ustaviti pretvorbo testosterona (ki ga tvorijo moški in ženske v telesu) v dihidrotestosteron (DHT), med temeljne vzroke alopecije ali vzorec plešavosti.

Raziskave so pokazale, da zdravljenje s silicijevim dioksidom zmanjšuje izgubo las. Pomanjkanje silicija je pokazalo, da zmanjšuje vzdrževanje las, kože in tudi celic nohtov.

Ekstrakt kurkume je bil uporabljen v ayurvedski praksi zdravil za številne bolezni, ki vključujejo izgubo las. Uporablja se za zdravljenje okužb kože in bolezni jeter, kar naj bi vplivalo na zdravje in dobro počutje las.

Med ekstra kemičnimi različnimi izoflavoni v soji je Equol, nesteroidni estrogen, ki deluje kot antiandrogen tako, da ovira hormonsko sredstvo dihidrotestosteron in pomaga preprečevati izgubo las.

 

 

Finast

 

Finast (Finasteride) se uporablja za zdravljenje posebnih vrst moške plešavosti (androgena alopecija) pri moških.

Uporaba Finast, kot ga vodi vaš zdravnik. Preverite oznako na zdravilu za natančne napotke za nanos.

Dodana posamezna brošura je z Finastom takoj na voljo. Če imate pomisleke glede teh podrobnosti, se pogovorite s svojim farmacevtom

Zdravilo Finast vzemite v usta s hrano ali brez nje.

Ostanite na Finastu tudi, če opazite obnovo vaših znakov. Ne zamudite nobenih doz.

Jemanje Finasta ob istem času vsak dan bo zagotovo pomagalo vašemu medvedu, da ga vzame.

Tečaj zdravil

Finast je preprečevanje steroidne reduktaze. Deluje tako, da zmanjša količino hormona dihidrotestosteron (DHT) v telesu. To bi lahko oviralo posebne vrste izgube las pri moških.

 

 

Dlake in balzami za lase

 

Hair Detangler & Conditioner naredi lase gladke, mehke in tudi brez zapletov. Vključuje lesk in sijaj tudi za popolnoma suhe in ostre lase. Z vlaženjem lasišča lasje postanejo udobne in se tudi ne zapletajo.

Kako uporabiti

Po čiščenju las uporabite dobro vlažno lasišče in lase; pustite 2 minuti in tudi sperite.

Medicinski tečaj in tudi pripomoček

Obogaten z odstranjevalci cvetov za obutev, ki varujejo lase zaradi nalog kondicioniranja; Vodni lilije neguje in mehča tudi lase.

 

 

Finpecia

 

Finpecia se uporablja za zdravljenje androgenetske alopecije (plešavost moškega vzorca), rakavih celic prostate, benigne hiperplazije prostate.

Tipična uporaba

Finpecia je material, ki enkratno ustavi rezultate 5-alfa-reduktaze, encima, ki je odgovoren za specifične androgene (moške hormonske učinkovine). Korenine las in tudi znojne žleze so še posebej zavestni androgeni: njihov razvoj se krepi na mobilni stopnji in tudi žleze znoj ustvarjajo maščobo. Razvoj las pri odličnem delovanju je odvisen od androgenov. Največji od androgenov je testosteron, ki ga je treba pretvoriti v dihidrotestosteron s 5 a-reduktazo v celice, da lahko vpliva na razvoj las. Moški z zmanjšano stopnjo T5-reduktaze, kot tudi dihidrotestosteron, niso odgovorni za povečanje prostate, kot tudi za moško izgubo las. Finpecia se uporablja pri zdravljenju androgenetske alopecije (plešavost moškega vzorca), rakavih celic prostate, benigne hiperplazije prostate.

Preventivni ukrepi

Finpecije ni mogoče uporabiti za reševanje različnih drugih oblik izgube las, kot so žariščna izguba las (alopecija), izguba las zaradi napetosti, izguba las, ki jo povzroča odsotnost vitaminov in hranil, in tako naprej. Finpecia je treba jemati vsak dan 3 in tudi mesece, pa tudi dlje, da povzroči kakršen koli prepoznavni rezultat, kot je upočasnitev in tudi prekinitev izgube las. Po 6 mesecih zdravljenja lahko vidimo sveže razširjene lase, ki spremenijo odcepljene lase. Če Finpecia ne pokaže nobenega rezultata v dvanajstih mesecih, je njegova večja uporaba nerazumna.

 

 

Šampon proti izgubi las

 

Šampon za lase za lase za lase daje hranila za poreklo in krepi poškodovane lase.

Točno kako izkoristiti

Šampon za lase skrbno masirajte v vlažne lase in lasišče. Pustite 2-3 minute in temeljito sperite. Po potrebi ponovite postopek.

Varen za uporabo na nenaravno obarvanih ali permedih laseh.

 

 

Finasterid

 

Finasterid se uporablja za obvladovanje moške plešavosti.

Vzemite eno tableto vsak dan ali kot jo je napotil zdravnik. To zdravilo lahko vzamete s posodo ali brez nje.

Za optimalno prednost jemljite zdravilo Finasteride pogosto na dan. Finasterid na splošno je treba redno jemati 3 mesece, da so prednosti očitne. Ko je terapija prenehala, bo vsakršna pridobitev v višini las izgubljena.

 

 

Olje za lase

 

Obnavljajoče se olje za lase neguje lase z naravnimi zdravimi beljakovinami, da se prepreči izguba las. Oglašuje razvoj las.

Točno kako izkoristiti

Previdno masirajte terapijo naravnost v lase in tudi lasišče ter na začetku ali še več časa pred čiščenjem. Za najboljše rezultate uporabljajte redno. Varen za uporabo na sintetično obarvanih ali permedih laseh.

Tečaj zdravil

Svetlo in tudi nelepljivo organsko olje, ki gre skozi globoko desno v lasišče, da neguje poreklo las. Thistles in indijski kosmulja oglašujejo razvoj las, medtem ko Fenugreek in Chickpea negujejo lase z naravnimi zdravimi beljakovinami, da ustavijo izgubo las. Neem in tudi Bael Tree pravilno nadzorujejo srbenje lasišča.

 

 

Krema za izpadanje las

 

Krema za izpadanje las je klinično prikazana ayurvedska izguba izogibanja las in formula za ponovno rast.

Loss Losion za lase je klinično preverjen:

- Povečajte Anageno (energetsko) stopnjo cikla razvoja las

- Vzrok za hitro razmnoževanje celic lasnih vlaken

- Povečati natezno vzdržljivost las in povečati debelino las

Ta inovativna naravna formula, ki upravlja izgubo las brez negativnih učinkov, je na koncu postala naravna možnost za več potrošnikov po vsem svetu.

Točno kako izkoristiti

Previdno masirajte terapijo z losjonom v lasišču. Pokrijte celotno lasišče, komponento po komponenti. Za najboljše rezultate, pustite čez noč. Če želite, se umijte zgodaj zjutraj. Uporaba dnevno. V primeru skrajne izgube las uporabite dvakrat na dan.

Izboljša Anagenični (energetski) razvojni ciklus las in prav tako ustvari hitro razmnoževanje celic lasnih vlaken, nazadnje pa poveča natezno trdnost las in izboljša debelino las.

 

 

Finax

 

Finax se uporablja za zdravljenje posebnih vrst moške plešavosti (androgena alopecija) pri moških.

Uporabite zdravilo Finax, kot ga vodi vaš zdravnik. Preverite oznako na zdravilu za natančne napotke za nanos.

Dodatna brošura za osebo je na voljo pri Finaxu. Če imate vprašanja o teh podrobnostih, se pogovorite s svojim farmacevtom

Zdravilo Finax jemljite v usta s hrano ali brez nje.

Ostanite s Finaxom tudi, če opazite obnovo vaših znakov. Ne zamudite nobenih doz.

Jemanje zdravila Finax ob istem času vsakodnevno bo zagotovo pomagalo vašemu medvedu, da ga vzame.

Finax je preventiva za steroidno reduktazo. Deluje tako, da zmanjša količino hormona dihidrotestosteron (DHT) v telesu. To bi lahko oviralo posebne vrste izgube las pri moških.

 

Main page || Site Map